TË REJAT E FUNDIT

Grid List

Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) kanë raportuar se çdo vit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës rreth 220.000 gra janë diagnostikuar me kancer gjiri. Në vitin 2013, 230. 815 gra janë diagnostikuar me kancer gjiri dhe 40.860 kanë vdekur nga kjo sëmundje.

Leggi tutto: Vitamina D mund të rrisë mbijetesën e pacientëve të prekur nga kanceri i gjirit

Spray DLux Infant, produkti inovativ i Vitaminës D nga Better You, u shpërblye me medalje të artë në konkursin Britanik Best Baby and Toddler Gear Awards për kategorinë "Fëmijët dhe Mirëqenia". Si pjesë e konkursit, nënat votuan për një periudhë 4 javore, produktet që ato i konsideronin të lehta në përdorim por edhe të rëndësishme për fëmijët e tyre.

Leggi tutto: Dlux Infant: Forma më e re e vitaminës D për foshnja. E para në preferencat e nënave!

Në SHBA, rreth 5.1 milionë njerëz vuajnë nga dështimi i zemrës. Kjo situatë ndodh kur zemra nuk pompon aq gjak sa organizmi juaj ka nevojë për të kryer funksionet e tij normale. Përafërsisht rreth 50% e pacientëve vdesin 5 vjet pas konstatimit të sëmundjes dhe marrjes së diagnozës. 

Leggi tutto: Marrja e përditshe e shtesave të Vitaminës D-3 mund të sjell përfitime në shëndetin e pacientëve...

Organizata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave ka publikuar një listë me 10 ushqimet më të rëndësishme antioksiduese. Bëhet fjalë për ushqime që luftojnë stresin oksidativ dhe dëmtime të tjera oksidative që prekin trupin tonë gjatë jetës. Është me rëndësi jetike të përfitojmë nga çdo gjë që kemi në dispozicion me synim mbrojtjen e shëndetit tonë.

Leggi tutto: TOP 10 e Antioksidantëve!!! Si mund të mbroni veten nga sëmundjet?

Subscribe

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.

PROPOZOJMË

PROPOZOJMË

PROPOZOJMË

TË REJAT E FUNDIT

Grid List

Përbërësit e nevojshëm për 4-6 racione: 

  • ½ kilogram fasule pllaqi
  • ½ kg presh të prerë në copa
Leggi tutto: Fasule pllaqi me perime

Aspirina në kombinim me uthullën e mollës dhe ujin, krijon një “toner” që zbut lëkurën.
Uthulla e mollës dhe aspirina pastrojnë shenjat e lëna nga aknet në fytyrë si dhe normalizojnë fytyrën e thatë dhe më probleme. Ju mund ta përdorni çdo ditë për një lëkurë të butë dhe të shndritshme. Nëse keni lëkurë të ndjeshme përdoreni atë me masë.

Leggi tutto: Aspirin dhe uthull molle për një lëkurë që shkëlqen

Është e rëndësishme të ushqehemi në mënyrë të vetëdijshme dhe të llogarisim kaloritë që marrim. Shpesh herë konsumojmë sasinë që na ofrohet, edhe pse mund të mos jetë ajo që i korrespondon nevojave tona ose konsumojmë në mënyrë të tillë që humbasim kontrollin e të ushqyerit, duke sjellë si pasojë kilet e tepërta.

Leggi tutto: Racionet e ushqimeve dhe sjellja në mënyrën e të ushqyerit

Kompania H & W SOLUTIONS është një kompani e re e cila operon në fushën e shërbimeve shëndetësore. Në një bashkëpunim me INTERMEDICA dhe Wellness po ecet përpara në sigurimin e katër shërbimeve të rëndësishme shëndetsore për njeriun.

Potenciali shkencor i H & W përbëhet nga profesionistë të zotë në fushën e të ushqyerit, mjekësisë, psikologjisë, gjenetikës dhe përgatitjes sportive, të cilët do të qëndrojnë në çdo kohë pranë qytetarëve duke ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm.

Leggi tutto: H & W SOLUTIONS