TË REJAT E FUNDIT

Grid List

Aspirina në kombinim me uthullën e mollës dhe ujin, krijon një “toner” që zbut lëkurën.
Uthulla e mollës dhe aspirina pastrojnë shenjat e lëna nga aknet në fytyrë si dhe normalizojnë fytyrën e thatë dhe më probleme. Ju mund ta përdorni çdo ditë për një lëkurë të butë dhe të shndritshme. Nëse keni lëkurë të ndjeshme përdoreni atë me masë.

Leggi tutto: Aspirin dhe uthull molle për një lëkurë që shkëlqen

Lëkura është organi më i madh i trupit të njeriut. Kundrejt çfarëdolloj mosfunksionimi në organizmin  tonë, organi i parë që reagon është lëkura. Është e njohur tashmë se presioni psikologjik dhe ankthi krijojnë probleme në trupin e njeriut. Stresi është shkaku kryesor i shfaqjes së sëmundjeve të reja të lëkurës si dhe shfaq rastet e përkeqësimit të sëmundjeve të cilat tashmë ekzistojnë brenda organizmit.

Leggi tutto: Stresi dhe sëmundjet e lëkurës