Aspirina në kombinim me uthullën e mollës dhe ujin, krijon një “toner” që zbut lëkurën.
Uthulla e mollës dhe aspirina pastrojnë shenjat e lëna nga aknet në fytyrë si dhe normalizojnë fytyrën e thatë dhe më probleme. Ju mund ta përdorni çdo ditë për një lëkurë të butë dhe të shndritshme. Nëse keni lëkurë të ndjeshme përdoreni atë me masë.

Leggi tutto: Aspirin dhe uthull molle për një lëkurë që shkëlqen

Flokë të fortë, më shkëlqim dhe të shëndetshëm.
Me fillimin e sezonit veror, fillojnë edhe shëtitjet buzë detit si dhe frekuentimi i pishinave dhe plazheve. Dielli me rrezet e tij përkëdhel flokët tuaj ndërsa uji i detit dhe pishinës përkëdhel trupat tuaj duke ju dhënë një ndjenjë freskie. Por, në fund të verës ka edhe pasoja siç janë flokët e lodhur, të thatë e të demtuar. A ka ndonjë mënyrë që të na gjej fundi i verës me flokë plot shkëlqim dhe jetë?

Leggi tutto: Mënyra e të ushqyerit dhe flokët