Lëkura është organi më i madh i trupit të njeriut. Kundrejt çfarëdolloj mosfunksionimi në organizmin  tonë, organi i parë që reagon është lëkura. Është e njohur tashmë se presioni psikologjik dhe ankthi krijojnë probleme në trupin e njeriut. Stresi është shkaku kryesor i shfaqjes së sëmundjeve të reja të lëkurës si dhe shfaq rastet e përkeqësimit të sëmundjeve të cilat tashmë ekzistojnë brenda organizmit.

Leggi tutto: Stresi dhe sëmundjet e lëkurës