Keni dyshime në lidhje me udhëzimet që ju japin? Po ju japim përgjigje pyetjeve më të shpeshta në lidhje me formimin e muskujve të barkut. Muskujt e barkut të formuar mirë janë SEXY dhe me sa duket është vështirë ti arrish. Të gjithë i duan por pak i arrijnë! Kur fillon koha për tu stërvitur për të krijuar muskuj barku, fillojnë edhe teoritë e ndryshme: Disa ju thonë që duhet të ushtroheni çdo ditë e të tjerë ju thonë çdo 2 ditë (si stërvitja për muskujt e tjerë të trupit).

Leggi tutto: Doni muskuj barku perfekt? Ja se si!