Organizata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave ka publikuar një listë me 10 ushqimet më të rëndësishme antioksiduese. Bëhet fjalë për ushqime që luftojnë stresin oksidativ dhe dëmtime të tjera oksidative që prekin trupin tonë gjatë jetës. Është me rëndësi jetike të përfitojmë nga çdo gjë që kemi në dispozicion me synim mbrojtjen e shëndetit tonë.

Leggi tutto: TOP 10 e Antioksidantëve!!! Si mund të mbroni veten nga sëmundjet?