Testi intolerancës ushqimore. Çfarë është dhe cilat janë mundësitë e tij? Qarkullojnë shumë teste që premtojnë shumë, por çfarë konkretisht?
Le të shohim se çfarë është e intoleranca ushqimore. Ajo është një dukuri kur organizmi ka intoleranca ndaj ushqimeve të ndryshme. Këto ushqime mund të jenë ushqimet e përditshme që në dukje janë të padëmshme.

Leggi tutto: Testi i intolerancës ushqimore- Për çfarë duhet të tregohemi të kujdesshëm?

Keni hasur shpesh herë nëpër revista apo faqet e internetit çështje që lidhen me indeksin e masës trupore (BMI), por si mund ta llogarisim atë?

Po, është e vërtetë që përcaktohet nga përpjestimi i peshës tuaj me gjatësinë tuaj në katror dhe në bazë të rezultatit tregon nëse ju jeni nën peshë, normal, mbipeshë apo obezë.

Leggi tutto: Përfundimisht cfarë është ky i famshmi BMI (indeksi i masës trupore)?