Spray DLux Infant, produkti inovativ i Vitaminës D nga Better You, u shpërblye me medalje të artë në konkursin Britanik Best Baby and Toddler Gear Awards për kategorinë "Fëmijët dhe Mirëqenia". Si pjesë e konkursit, nënat votuan për një periudhë 4 javore, produktet që ato i konsideronin të lehta në përdorim por edhe të rëndësishme për fëmijët e tyre.

Leggi tutto: Dlux Infant: Forma më e re e vitaminës D për foshnja. E para në preferencat e nënave!

Dr. Ponusammy Saravanan i Universitetit Warwick Medical School në Britaninë e Madhe dhe kolegët e tij prezantuan rezultatet e tyre në takimin vjetor të endokrinologjisë në Mbretërinë e Bashkuar.
Vitamina B12 është një vitaminë e tretshme në ujë e cila gjendet në prodhimet shtazore të tilla si qumështi, veza, djathi, mishi dhe peshku.

Leggi tutto: Niveli i ulët i vitaminës B12 tek gratë shtatzëna mund të rris rrezikun e diabetit tek fëmijët

Vitaminat e kompleksit B përbëjnë një nga kategoritë më të rëndësishme të vitaminave të cilat janë shumë të nevojshme për funksionimin e duhur të organizmit të njeriut. Ato janë të lidhura me organe të rëndësishme si truri, muskujt, nervat, zemra dhe kryejnë procese të nevojshme.

Leggi tutto: Vitaminat dhe dobësimi