TË REJAT E FUNDIT

Grid List

Depresioni është përcaktuar si një çrregullim gjatë të cilit personi përjeton humor, mendime dhe gjendje fizike të diferencuara në mënyrë negative. Më konkretisht, ato të cilat mund të preken janë ushqimi, rutina e gjumit, perceptimi mbi veten, aftësia e të menduarit dhe vendim-marrja.  

Leggi tutto: Depresioni: Çfarë është dhe si mund të trajtohet?