Kompania H & W SOLUTIONS është një kompani e re e cila operon në fushën e shërbimeve shëndetësore. Në një bashkëpunim me INTERMEDICA dhe Wellness po ecet përpara në sigurimin e katër shërbimeve të rëndësishme shëndetsore për njeriun.

Potenciali shkencor i H & W përbëhet nga profesionistë të zotë në fushën e të ushqyerit, mjekësisë, psikologjisë, gjenetikës dhe përgatitjes sportive, të cilët do të qëndrojnë në çdo kohë pranë qytetarëve duke ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm.

Beqaj: 800 pacientë përfituan shërbim shëndetësor falas në një vit, me hapjen e urgjencës kardiake 24/7

Ministri i Shëndetësisë z. Ilir Beqaj ka zhvilluar mbrëmjen e djeshme një vizitë pune pranë Shërbimit të Hemodinamikës në QSUT, për të parë se si funksionon sot urgjenca kardiake, një vit pas vënies në punë me kapacitet dhe kohë të plotë

Parti:a Demokratike për rritjen e fashës së grupmoshës për check-up falas

Përmes një deklarate për media të deputetes Albana Vokshi, Partia Demokratike pretendon se përmes një Vendimi të Këshillit të Ministrave, fasha e grupmoshës që përfiton check-up falas është rritur nga 40-65 vjeç në 35-70 vjeç. Sipas Partisë Demokratike kjo rritje me 350 mijë qytetarë përkthehet në një pagesë 5 milionë euro më shumë në vit ndaj kompanisë që ofron këtë shërbim.