HealthNet.Al

TË REJA SHKENCORE
Typography

Qëllimi i saj është informimi i qytetarëve shqiptarë në lidhje me çështjet  që kanë të bëjnë me:

• Mjekësinë
• Mënyrën e të ushqyerit dhe dietologjinë
• Ushqimet
• Recetat tradicionale shqiptare dhe receta të tjera nga e gjithë bota
• Psikologjinë
• Bukurinë
• Sportin

 

Potenciali shkencor i H & W Solutions, në bashkëpunim me profesionistë të rëndësishëm brenda dhe jashtë vendit, ofrojnë një informacion të besueshëm për të gjitha çështjet e mësipërme.

 

Regjistrohuni në newsletter dhe në faqen tonë në facebook dhe do të informoheni mbi çdo të re.

 

Profesionistë në çështjet e shëndetit do të mund t’ju kthejnë përgjigje pyetjeve tuaja, mjafton që ti nisni ato në  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Jemi pranë qytetarëve shqiptarë, ju jeni pjesë e informacionit

 

THJESHT NA NDIQNI